DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli’nin yeni melodisi çok beğenildi

Büyükşehir’in Turizm Master Planında kamuoyu ile paylaştığı marka kentin marka melodileri ilk kez Akçaray’da ve otobüslerde kullanılmaya başlandı

Kocaeli’nin yeni melodisi çok beğenildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Turizm Master Planı tanıtımında ilk kez kamuoyu ile paylaşılan yeni kurumsal melodiler, ilk kez Akçaray’da ve otobüslerde duyulmaya başlandı. Kent markasının ögelerinden olan ve özenle hazırlanan Kocaeli’nin yeni melodisi vatandaşlardan tam not almayı da başardı. UlaşımPark tarafından tramvaylara ve otobüslere yüklenen melodilere vatandaşlar şimdiden aşina oldu.

TRAMVAY ANONSLARINDA

Marka kentin marka tramvayı Akçaray’da ilk kez duyulan melodiler, bilgilendirici durak anonsları, toplumsal anonslar ve nezaket kuralları duyuruları öncesinde yapılıyor. Akçaray’da seyahat edildiğinde iç anonsların tamamının öncesinde gelen yeni melodiler alışılmışın dışında olduğundan vatandaşlar tarafından da hemen fark edildi. Yolcular yeni melodiyi çok beğendiklerini ifade etti.

OTOBÜSLERDE DE DUYULUYOR

Büyükşehir tarafından hazırlanan Kocaeli’nin kurumsal melodileri, tüm UlaşımPark otobüslerinde de duyuluyor. Kocaeli’nin yeni melodisi, maske duyuruları öncesinde kendine has tonlamasıyla araç içerisinde farklı bir hava oluşturuyor.

KOCAELİ MARKALAŞIYOR

Başkan Büyükakın’ın master plan tanıtımında, ‘’Bu şehrin bir markası olacaksa işte o telefon zili, okul zili, yazı fontuyla bütün bir logonuz olmalı’’ diye ifade ettiği Kocaeli’nin yeni melodisi ve planın diğer ayrıntılarına kocaelimarkalasiyor.com adresinden ulaşmak mümkün.  İsteyen herkes buradan Kocaeli’nin yeni melodisi, logo tasarımı ve kentin markalaşmasıyla ilgili materyallerri ücretsiz olarak indirip kullanabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.