DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PARKIN ZEMİNİNE VE OYUN GRUPLARINA BAKIM İSTENİYOR

PARKIN ZEMİNİNE VE OYUN GRUPLARINA BAKIM İSTENİYOR

Gölcük Kavaklı Sahilinde bulunan Şehit Oktay gümüş çocuk parkı zemini ve oyun guruplarının bazılarına bakım yapılmalı. Parkta bulunan sorunlar hem kötü bir görünüme yol açıyor hem de çocuklar için risk oluşturuyor.

Gölcük’ün en yoğun tercih edilen parklarından biri olan Şehit Oktay Gümüş Parkı’nda var olan sorunlar aileler tarafından düzeltilmeyi bekliyor.

Parktaki öncelikli sorunlar;

Kavaklı Sahili’nde yer alan Şehit Oktay Gümüş oyun parkında öncelikli olarak zeminin çocuklara uygun olarak yenilenmesi isteniyor. İkinci olarak Oyun gruplarının merdiven basamakları çocuklar için tehlike arz ediyor. Aileler merdiven basamaklarına kauçuk konulması gerektiğini belirtti.

‘Sorunlar çözülmeli’

Bazı aileler, özellikle oyun gurupları ve parkın zeminiyle ilgili Gölcük Belediye ekiplerinden aileler onarım istiyor. Bu durumla alakalı açıklama yapmak isteyen vatandaş şu ifadeleri kullandı. ‘ Bizler bu parka çocuklarımızı götürüyoruz. Onların iyi bir ortamda oyun oynamasını ve vakit geçirmesini istiyoruz. Fakat bu park bazı alanları oldukça zarar görmüş durumda. Bu konuda yetkililerin çalışma yapmasını istiyoruz’ diye konuştular.

 Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.