DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Piri Reis 3/C Sınıfı Öğrencilerinden MUHTEŞEM 18 MART TİYATROSU

Piri Reis 3/C Sınıfı Öğrencilerinden

MUHTEŞEM 18 MART TİYATROSU

İlçemizin en köklü ve başarılı okullarından olan Piri Reis İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 107. Yıldönümü münasebetiyle hazırladıkları tiyatro gösterisi ile büyük beğeni aldılar.

1 aydır bu gösteriye hazırlanıyorlar

18 Mart Şehitleri Deniz Zaferi münasebetiyle bir tiyatro gösterisi hazırlayan Piri Reis İlkokulu 3/ C sınıfı öğrencileri büyük beğeni aldılar. Sınıf öğretmenleri İsmigül Kanık Ünügür eşliğinde yaklaşık 1 aydır bu gösteriye hazırlanan mini öğrenciler sergiledikleri oyun sonrasında ayakta alkışlandılar.

Gösterinin sonunda kuru ekmek, hoşaf ve kuru üzüm dağıttılar

Öğrencilerine 18 Mart ruhunu daha da hissettirmek için böyle bir gösteri hazırlamak istediklerini ifade eden Piri Reis İlkokulu 3/C Sınıf Öğretmeni İsmigül Kanık Ünügür öğrencileriyle birlikte hazırladıkları tiyatro gösterisi hakkında yaptığı açıklamada, “ 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümünde öğrencilerimizle böyle bir tiyatro gösterisi hazırlamaya karar verdik. Öğrencilerimle yaklaşık bir aydır bu tiyatro gösterisine hazırlanıyoruz.  Sahnemizden kostümlerimize kadar her şeyimize oldukça özendik. Öğrencilerimizde bugün için çok güzel hazırlandılar ve sahnede oyunlarını en güzel şekilde sergilediler. Öğrencilerimin her biriyle gurur duydum. Tiyatro gösterisi sonrasında Çanakkale Savaşı’nda askerlerimizin savaş sırasında yedikleri kuru ekmek, hoşaf ve kuru üzüm dağıttık. Bizleri bugünde yalnız bırakmayan velilerimize ve davetlilerimize ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.