DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yarın 14 Mart Tıp Bayramı BAŞIMIZIN TACISINIZ

Yarın 14 Mart Tıp Bayramı

BAŞIMIZIN TACISINIZ

Yarın  14 Mart Tıp Bayramı. Bundan 2 yıl önce Çin’in Wuhan kentinden yayılan Covid-19  tüm dünyaya yayılmış, pandemiden ülkemizde olumsuz etkilenmişti. Covid-19 sürecinde canını dişine takarak çalışan Sağlık Kahramanlarımız Türk Milletinin kalbinde asla unutulmayacak yer edindi.

Tıp Bayramı nedir?

Tıp Bayramı, her yıl Mart ayının 14’ünde kutlanan, Türkiye’de Tıp alanında çalışanların hizmetlerinin onure edildiği, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. “Tıphane-i Amire” ve “Cerrahhane-i Amire” adlı tıp okullarının açılış tarihi olan 14 Mart 1827, Türkiye’de modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul ediliyor.

Onlar Covid-19 sürecinin kahramanları oldular

Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanları, 2 yıl önce başlayan Covid-19 sürecinde tüm risklere göğüs gererek bu zor görevi yerine getirmiş,  bunu yaparken de karşılık beklememiştir. Hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.