DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yarın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ‘OLMAZSA OLMAZIMIZSINIZ’

yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu önemli gün Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Anıtpark Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek çelenk sunma programıyla kutlanacak.  
‘Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır’
Kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Kadın toplumu oluşturan en önemli halkadır. Günümüzün en büyük sorunlarından birisi kadına şiddet, kadın cinayetleri ve kadının toplumda hak ettiği değeri görmemesidir. yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bütün bu konular bir kez daha dile getirilecek. Kadınların toplumun en önemli halkası oldukları vurgulanacak. Cinayetlerde ve şiddetlerde hayatlarını kaybeden kadınlarımız dualarla anılacak. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi de bugüne özel Gölcük’te bir program hazırladı. Gölcük’lü kadınların bir araya geleceği program yarın saat 11.30’da başlayacak. Programda Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirecek. Bizde gazetemiz adına bütün Kadınların bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyor, gelecek günlerde Kadın Şiddetinin, Kadın Cinayetinin olmadığı bir Türkiye diliyoruz.
GFSD 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel fotoğraf sergisi açacak
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yarın saat 12.00’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ‘Çalışan Kadınlar’ konulu Fotoğraf Sergisi’ni açacak.
Fotoğraf Sergisi ‘Çalışan Kadınlar’ konulu olacak
Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği işbirliği ile ‘Çalışan Kadınlar’ konulu fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni 8 Mart salı saat 12.00’de Anıtpark’ta yapılacak.
Gölcüklüler ‘Tatlı ve Öfkeli’ isimli tiyatro oyununa davet edildi
yarın saat 14.00’de ‘Kadınların Yasalardan Kaynaklanan Hakları’ Av. Sümeyye Özer, ‘Kadına Şiddete Karşı Önleyici ve Koruyucu Önlemler’-Av. Buse Arslan’ın katılım sağlayacağı Panel Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılacak.
Günün son programı saat 20.00’de Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Tiyatro Çalışma Grubu’nun ‘Tatlı ve Öfkeli’ isimli Tiyatro oyunu sahnelenecek. Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Tiyatro oyununa tüm kadınlar ve vatandaşlar davet edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.