DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Mahalle Semt Pazarında fiyatlar yükselişe geçti SALATALIK 22 LİRA

Yeni Mahalle Semt Pazarında fiyatlar yükselişe geçti

SALATALIK 22 LİRA

Her Pazartesi Yeni Mahallede kurulan Gölcük Pazartesi Pazarında bu haftada halk tarafından yoğun ilgi gördü. Semt pazarında bazı meyve ve sebze fiyatlarında artışı gözlerden kaçmadı. Semt pazarında bu hafta özellikle salatalık, mandalina, kivi ve patlıcan gibi meyve ve sebze fiyatlarında artış görüldü.

HALK ŞİKAYETCİ

Haftalık mutfak alışverişlerini yapmak için semt pazarına giden vatandaşlar gördükleri fiyatlar karşısında adeta şok olurken, pazar fiyatlarının iniş çıkışlarında da oldukça şikayetçiler. Bu durum hakkında açıklama yapmak isteyen vatandaşlar, “Biz bu durumdan şikayetçiyiz. Evet bazı meyve ve sebzelerde düşüş var ama bazılarında maalesef büyük bir artış görülüyor, mesela salatalık. Pazar fiyatlarının bazıları ciddi manada market fiyatlarına yaklaştı. Biz uygun olur diye pazara gidiyoruz  ama istediğimiz bir şeyi bile alamıyoruz.  Bu durum bizi gerçekten çok zor durumda bırakıyor. fiyatların bir an önce düşmesini ümit ediyoruz” dediler.

GÜNCEL PAZAR FİYATLARI

Mor Lahana 7 lira , Kereviz 7 lira , Havuç 6 lira , Ispanak 7 lira , Brokoli 8 lira , Taze Soğan 7 lira , Pırasa 8 lira , Kivi 14 lira ,Armut 7,50 lira , Sarımsak kilo 20 Demet 10 lira , Karnabahar 13 lira , Kabak 10 lira , Patlıcan 16 lira , Ispanak 8 lira , Nar 10 lira , Salatalık 22 lira , Mandalina 10 lira , Kestane 30 lira , Patates 5 lira , Soğan 2,50 lira , Limon 4 lira , Muz 10 lira , Domates 7 lira , Portakal 5 lira ,Marul 5 lira , Sivri Biber 25 lira , Mantar 10 lira.

Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.