DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

11 Ayın Sultanına Veda Ediyoruz HOŞGELDİN BAYRAM

11 Ayın Sultanına Veda Ediyoruz

HOŞGELDİN BAYRAM

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayı’na veda ediyoruz.  2 Mayıs Pazartesi Bayramın birinci gününü kutlayacağız. Bu sene Bayram namazı 06.31’de kılınacak. Gölcüklüler iki yıldır pandemi nedeniyle kutlayamadıkları bayram sevincini bu sene sevdikleriyle birlikte kutlayacak olmanın heyecanını yaşayacak.

Bu bayram coşkusu doyasıya yaşanacak

Ramazan Bayram kutlama programları belli oldu. Gölcük’te Kent Bayramlaşması Bayramın ilk günü saat 11.00’de Belediye Kongre Sarayı’nda yapılacak. Gölcük halkı Kongre Sarayı’na gelerek, sevdikleriyle bayramlaşacak. Siyasi Partilerde bu bayram kararlaştırdıkları program çerçevesinde bayramlaşma programlarını gerçekleştirecekler.

Bayram namazı 06.31’de kılınacak

İki yıldır pandemi nedeniyle sevdiklerimizden uzak kutladığımız Ramazan bayramını bu sene pandeminin etkisini yitirmesiyle doyasıya kutlayacağız. Gölcük’te bayram hazırlıkları devam ediyorken, ilçe merkezine kurulan bayram pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Gece geç saatlere kadar açık olan Bayram Pazarı özellikle iftar saatinden sonra daha da yoğunlaşırken, Bayram Pazarı Arefe günü olan 1 Mayıs Pazar günü gece son bulacak. Gölcük’te bayram namazı 06.31’de kılınarak, bayram coşkusu yaşanacak. Bizde Gazetemiz adına tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmenizi dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.