DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“ALO ÇÖP” Aracı Günün Her Saati vatandaşların hizmetinde

Gölcük Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda hizmete soktuğu Çöp Taksiler günün her saati hizmet vermeye devam ediyor. Gölcüklüler “Alo çöp” uygulamasından oldukça memnun.

Çöp Taksiler Gölcüklüler tarafından da oldukça beğeniliyor

Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve ilk günden beri büyük beğeni alan “Alo Çöp” uygulaması Gölcük genelinde sorunsuz bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Günün her saatinde haber verilmesi halden kaba ve evsel atıkları toplayan çöp taksiler Gölcüklüler tarafından da oldukça beğeniliyor.

“Kaba atıkları dışarı bırakmadan önce bizlere haber vermelerini özellikle rica ediyoruz”

Yapılan çalışma hakkında Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “ İlçe genelinde anlık müdahalelerde bulunan ALO ÇÖP araçlarımız, kaba, evsel ve dal atıklarını hızlı ve düzenli olarak toplamaya devam ediyor. Bizler temiz Bir Gölcük için çalışıyoruz. Gölcük halkının da bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Kaba atıkları dışarı bırakmadan önce bizlere haber vermelerini özellikle rica ediyoruz. Kaba ve ev sel atıklar için bizleri 0262 411 00 10 Nolu numaradan arayabilir ya da 0552 4110010 Nolu numaradan WhatsApp- Bip ve Telegram üzerinde mesaj atarak haber verebilirler” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.