DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘MİLLETİMİZİN YÜZÜ İKTİDARIMIZDA GÜLECEK’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, tüm İslam Aleminin, Kocaeli halkının Ramazan Bayramını kutladığını açıkladı. Genel Başkan Garipoğlu, ülkemizin bir an önce huzura ve refaha kavuşmasını dilediğini açıkladı.

Bayramlar huzurun, sevginin, merhametin en üst seviyeye ulaştığı günlerdir’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Hayat şartlarının, farkında olunmadan içine sürüklediği yalnızlık duygusundan uzaklaşmamıza vesile olan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, huzurun, sevginin, merhametin en üst seviyeye ulaştığı günlerdir. Tüm İslâm aleminin bu müstesna günleri barış, huzur ve kardeşlik duyguları içerisinde kutlamalarını ve bayram coşkusunu tüm yoğunluğuyla yaşamaları en büyük dileğimizdir. Ramazan bayramının dünyaya ve ülkemize huzur ve barış getirmesi temennisiyle, tüm İslam Alemi’nin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerim’ dedi.

‘Tüketim politikasını bırakıp, üretim yolunu seçeceğiz’

Halkımızın gelinen süreçte yaşam şartlarının oldukça zorlaştığına vurgu yapan Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu, ‘Ne yazık ki halkımız bayramı huzurla ve mutlulukla karşılayamıyor. Ülkemizi yönetenlerin yanlış politikaları halkımızın alım gücünü iyice azaltmış, halkımız alışverişlerini tane ile yapacak duruma gelmiştir. Barış ve Eşitlik Partisi olarak ilk hedefimiz halkımızın alım gücünü arttıracak politikalar üretip, ülkemizi kendi kendine yeten ülkeler arasına tekrardan girmesini sağlayacağız. Tüketim politikasından vazgeçip, üretim yolunu seçeceğiz. İşçilerimize hakettiği maaşı vereceğiz. Çiftçimize topraklarımıza ekmesi için destek verip, borç yükünü azaltacağız. Yani Çiftçimiz borcunu değil, toprağın verimini nasıl arttıracağını düşünecek. Ülkemizde her geçen gün artan işsizliğe çözüm olacak projeleri hayata geçireceğiz. Bizler Merhum Başkanımız Bülent Ecevit ve Rahşan Ecevit’in yolundan hiç ayrılmayacak, çizgimizden hiç ayrılmayacağız. Tek temennimiz halkımızın tekrardan yüzünün güldürme ve ülkemizde yaşamlarını mutlu sürdürmelerini sağlamak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.