DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Garipoğlu, İl Atamalarını sürdürüyor ‘KALİTELİ KADROMUZLA ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, İl Başkanlık atamalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.  Genel Başkan Garipoğlu, DSP’den partilerine geçen Elif Bora’yı Aydın İl Başkanlığına atadı.

Gerçekleştirilen Genel Merkez Kongresinin ardından Genel Başkanlık görevine getirilen Çağlayan Garipoğlu, aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Partisinin İl Örgütlerini doğru isimler ile şekillendiren Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu, bir İl’in daha atamasını yaptı.

‘Elif Bora kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Aydın İl Başkanlık atamamızı DSP’den partimize geçen Elif Bora hanımefendiyi atayarak gerçekleştirdik. Partimizin İl ve İlçe Teşkilatlarına eğitimli, kaliteli ve doğru isimleri atadıktan sonra ülkemiz için var gücüyle çalışmaya devam edeceğiz. Elif Bora hanımefendiye yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.