DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskeleli Çocuklar ara tatili dolu dolu geçirdi

Başiskele’de eğitime ve geleceğin teminatı çocuklara büyük önem veren Başiskele Belediyesi, çocukların ara tatillerini daha eğlenceli ve verimli geçirmelerini sağladı.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki gençlere eğitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Başiskele Belediyesi, 11-15 Nisan tarihleri arasında ara tatile giren öğrencileri yalnız bırakmayarak onların zamanlarını renklendirdi.

GENÇHANELER DOLDU

Başiskele’nin âlâ çocuklarına özel olarak düzenlenen çocuk atölyeleri, kentteki çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. AltınkentGençhane, Karadenizliler Gençhane ve ŞehitekremGençhane ve Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen atölyeler eğlenceli ve renkli anlara sahne olurken, çocuklar unutamayacakları bir deneyim yaşadılar. 

GENÇHANELER ÖĞRENCİLER İLE DOLDU

Robotik Kodlama, Eğlenceli Bilim, Hayatımızdaki Matematik ve Ebru Sanatı atölyelerine 9-14 yaş öğrenciler, Naif Bey ile Kukla Gösterisi’ne ise 12 yaş üzeri gençler katılım gösterdi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün genç kardeşleri için ilçeye kazandırdığı Gençhaneler, düzenlenen etkinliklerle ara tatilde de boş kalmadı.

ÇOCUKLARDAN YASİN ABİLERİNE TEŞEKKÜRLER

Başiskele Belediyesi tarafından geleceğin hazinesi çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenen Çocuk Atölyeleri’ne ilçe dışından gelen misafir çocuklar da ilgi gösterdi. Özgüvenlerini, hayal dünyalarını ve üretkenliklerini geliştirme fırsatı bulan çocuklar, atölye çalışmaları ve çocuklar için yaptığı her bir çalışma için Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.