DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özlü Hemşehrileriyle Oruç Açmaya Devam Ediyor

Başkan Özlü Hemşehrileriyle Oruç Açmaya Devam Ediyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yoğun Ramazan programlarıyla hemşehrileriyle bir arada olmaya ve onlarla birlikte oruç açmaya devam ediyor.

Başiskele’de yardımlaşa ve paylaşmanın doruğa çıktığı Ramazan ayında dün akşam Başiskeleliler Yuvacık Halk İftarı’nda buluştu. Fatih Mahallesi’nde Yuvacık esnafları tarafından düzenlenen iftara Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

“İFTAR SOFRALARI SİZİNLE GÜZEL”

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Ramazan ayının manevi ikliminin yakalanması, feyz ve bereketinden nasiplenmek, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi açısından bu iftar sofraları çok önemli. Özellikle bu güzel sofraların hep birlikte, imece usulü, el birliğiyle yapılması çok daha anlamlı. Bu vesileyle esnaf hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tabi bu güzel hayrın yerine gelmesi için davete icabet eden komşularımıza da ayrıca şükranlarımızı sunuyorum. İftar sofraları kalabalık olmasıyla, sizinle güzel. Rabbimiz tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin, Kadir Gecemiz mübarek olsun. Mevla bizleri hep birlikte bayrama da ulaştırsın.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.