DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir, uluslararası öğrencilere gıda kolisi dağıttı

Büyükşehir, Kocaeli Üniversitesi ile Gebze Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrencilere Ramazan için gıda kolisi yardımı yaptı.

Farklı ülkelerden eğitim için Kocaeli’ne gelen uluslararası öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor. Bu kapsamda 106 ülkeden eğitim için Kocaeli’ne gelerek Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere Ramazan ayı sebebiyle gıda kolisi gönderildi.

120 GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Kocaeli’ne farklı ülkelerden eğitim almak için gelen öğrencilere her anlamda yardımcı olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Öğrenci Birimi, Ramazan ayı sebebiyle öğrenci evinde kalan öğrencilere 1-15 Nisan tarihleri arasında 120 gıda kolisi yardımı gerçekleştirdi. Öğrencilerin Kocaeli’ye alışmasını kolaylaştırmak ve yabancılık çekmeden eğitim hayatlarını sürdürmeleri için Uluslararası Öğrenci Birimi hem kendi bünyesinde hem de Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Üniversitesi ile birlikte çeşitli projeler yürütüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.