DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CEPHANELİK SPOR TESİSLERİ’NE İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

Okulların tatile girmesinin ardından İzmit Belediyesine ait Cephanelik Spor Tesisleri’ndeki çalışmalarda yoğunluk daha da arttı

Kentin en önemli spor tesislerinden biri olan Cephanelik Spor Kompleksi, okulların tatile girmesinin ardından spor okullarının ve altyapı sporcularının akınına uğruyor. Sabah saat 09.00’da kapılarını açan Cephanelik Spor Kompleksi’nde çalışmalar akşam saat 21.00’e kadar aralıksız devam ediyor. Cephanelik Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren kulüplerden biri olan Bekirderespor Kulübü de, tesislerden ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün sağladığı kaliteli hizmetten memnun kalan kulüplerden biri olarak dikkat çekiyor.

“Fatma Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Lig maçlarını Cephanelik Spor Kompleksi’nde oynayan ve antrenmanlarını da burada gerçekleştiren Bekirderespor Kulübü’nün Başkanı Sabri Yıldız, “Kulüp olarak bölgemizde yaklaşık 100 bin kişiye hitap ediyoruz. Bu bölgede spor yapmayan çocuğun kalmaması adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gruplara ayrılan sporcularımız, Cephanelik Spor Tesisleri’de dahil olmak üzere farklı sahalarda çalışmalarını sürdürüyor. Öğrencilerimizin okullarının tatil olmasını fırsat bilerek haftanın 5 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda bizlere kapılarını açan ve her konuda yardımcı olan başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Spor İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.

“Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyoruz”

Bekirderespor Kulübü A Takım Koordinatörü ve Antrenörü Ergün Şengül ise, “1975 yılında kurulan ve 47 yılı aşkın mazisi olan bir kulübüz. Bölgemizin en köklü kulüplerinden bir tanesidir Bekirderespor Kulübü. Yıllardır çok değerli sporcular ve gençler çıkarmış bir camiadır. Bende bu camianın içerisinden gelen bir kişiyim. Zamanında hem futbolcu olarak hem de hala devam ettiğim antrenörlük görevim olarak camiaya hizmete devam ediyorum. Geleceğin öncelikle ahlaklı insanlarını ve sonrada başarılı sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kulüp olarak hem A takım hem de altyapı olarak sürdürdüğümüz çalışmalarda İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in çok büyük desteğini gördük, kendisine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.