DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de hummalı temizlik çalışması yapıldı

Değirmendere’de hummalı temizlik çalışması yapıldı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dün Değirmendere’de temizlik çalışması yaptı. Ekipler Değirmendere’yi adeta pırıl pırıl yaptı.

Çalışmaya 15 kişilik ekip katıldı

Değirmendere Çarşı Merkez ve Sahil şeritlerinde eş zamanlı olarak yapılan çalışma vatandaşları oldukça memnun etti. Vatandaşlar belediye ekiplerine yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür etti. Temizlik çalışması 15 kişilik ekiple 4 arasöz, bir açık kasa, Alo Çöp ve hako süpürme araçları ile yapıldı.

Pırıl Pırıl yapıldı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yapılan çalışma hakkında, ‘

Ekiplerimiz, dört arasöz, bir açık kasa, Alo çöp, hako süpürme araçları ve 15 kişilik personellerimiz ile Değirmendere çarşı merkez ve sahil şeritlerimiz eş zamanlı olarak, Tazyikli su ile yıkandı. Dal atıkları toplandı.

Hako ile süpürüldü. Alo çöp ile evsel ve kaba atıklar toplanarak tertemiz yapıldı. Temiz bir Gölcük için çalışıyoruz’ denildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.