DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gelişigüzel atılan evsel atıklar kötü görüntülere neden oluyor

Gelişigüzel atılan evsel atıklar kötü görüntülere neden oluyor

İlçemiz genelinde gelişi güzel atılan evsel atıklar kötü görüntülere neden olmaya devam ediyor. Belediye yetkililerin “Haber vermeden atıklarınızı atmayın” uyarısına rağmen gelişi güzel atılan evsel atıklar çevre kirliliğine neden oluyor.

Bahar ayları geldi tadilatlar başladı

Özellikle bahar aylarında artan tadilatlar nedeniyle ilçe genelinde bu tür evsel atıkları görmek mümkün. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri sürekli “Bize haber vermeden evsel atıklarınızı atmayın” uyarısına rağmen duyarsız vatandaşlar evsel atıklarını gelişigüzel yol kenarlarına bırakmaya ve çevre kirliliğine neden olmaya devam ediyorlar.

Mahalle sakinleri de bu durumdan şikayetçi

Hemen hemen her gün benzer bir manzarayla karşılaştıklarını ifade eden mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “ kış aylarında değil de havaların ısınmasıyla evlerde tadilat işleri de başladı. Hemen hemen her gün bu tür manzara ile karşılaşmamamız mümkün. Bazı günler çöp taksiler anında atıkları alsa da bazı zamanlar günlerce bu tür atıklar günlerce kalabiliyor ve kötü bir görüntüye neden olabiliyor. Biz artık bu tür görüntülerin son bulmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.