DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GENİŞ KATILIMLI İFTAR VERDİ

GENİŞ KATILIMLI İFTAR VERDİ

Birikim Moda Sahipleri Canan Akkan, Recep Katırcı, Yasemin Katırcı, geçtiğimiz akşam Yazlık Ilıca Restaurant’ta başta personeline ve İlçe Protokolüne iftar verdi. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, Gölcüklü İş İnsanları Canan Akkan’a, Recep Katırcı’ya ve Yasemin Katırcı’ya teşekkür etti.

İftar organizasyonunda zengin Ramazan kültürü yansıtıldı

İlçemizde Şirinköy’de bulunan Tekstil Fabrikası olan ve 180 personeli bulunan Birikim Moda Sahipleri her yıl geleneksel olarak personeli için vermiş olduğu iftar yemeğini bu senede İlçe Protokolü’nün de katılımıyla gerçekleştirdi. Geçtiğimiz akşam Yazlık Ilıca Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar programı içeriğinde zengin Ramazan Kültürünü yansıttı. İftar yemeği boyunca davetlilere geleneksel kıyafetleri ile Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Ayrıca verilen iftar yemeği sonrası Semazen gösterisi davetlilerden büyük beğeni aldı.

Katılım oldukça yoğun oldu

İftar yemeği organizasyonuna Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Müdürü Memnune Çiftçioğlu, Kaymakamlık Personeli Hakan Emir ve eşi Songül Emir ile Gölcük’ten 180 personel, İstanbul Sultanbeyli’den de 15 çalışan katılım sağladı.

İlçe Protokolü Firma Sahiplerine başarı temennilerini ilettiler

İftar yemeği organizasyonu Kadir Gecesi olması münasebetiyle Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde konuşma yapan Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkan Ali Yıldırım Sezer, hem Gölcüklü İş İnsanları Canan Akkan, Recep Katırcı, Yasemin Katırcı’nın ve Personelinin Kadir Gecesi’ni kutlayarak,çalışmalarında başarı temennilerini iletti. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, ayrıca davetleri için teşekkür etti.

Katırcı, ‘Biz büyük bir aileyiz’

Birikim Moda Sahibi Recep Katırcı, programda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bu akşam Kadir Gecesi olması münasebetiyle hepinizin bu mübarek akşamınızı kutluyorum. İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz toplu iftarımızı bu sene, özellikle Kadir Gecesinde gerçekleştirmiş olmaktan oldukça memnunuz. Bu seneki iftar organizasyonumuza katılım gösteren Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza ve tüm personelimize teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan bayramınızı kutluyorum. Gölcük’te faaliyet gösteren fabrikamızda çalışan personelimiz ile bir aile ortamı oluşturmuş bulunmaktayız. Bunun için çok mutluyuz. Biz büyük bir aile olmaya devam edeceğiz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.