DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Fidanlık İlkokulu ismine layık bir projeye imza attı HEP BİRLİKTE TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLDULAR

Gölcük Fidanlık İlkokulu örnek bir projeye atarak, Öğretmen, Öğrenciler ve İdari Personel ile birlikte TEMA Gönüllüsü oldu.

Gerçekleştirilen törene TEMA Kocaeli Temsilcisi Mermin Tol, TEMA Gölcük İlçe Temsilcileri Melahat Aşıkoğlu ve Şevkiye Uğur katılım sağladı. TEMA Gönüllüsü olan Öğretmen, Öğrenci ve İdari Personele rozetleri TEMA Gölcük temsilcileri Melahat Aşıkoğlu ve Şevkiye Uğur tarafından dağıtıldı.

‘Daha yeşil yaşanır bir dünya için doğamıza sahip çıkalım’

Okulda görev yapan Öğretmenler ve İdari Personel, neden TEMA’ya gönüllü olduklarını şu sözlerle açıkladı: ‘Bugün Gölcük Fidanlık İlkokulu ismine layık bir projeye imza atarak tüm ilkokul öğretmenleri öğrencileri ve idari personeli  ile birlikte TEMA gönüllüsü olduk.. Bundan dolayı okul bahçesinde coşkulu ve kapsamlı bir rozet töreni düzenledik. Okulumuzda yapılan törende öğrencilerimiz havayı, suyu ve toprağı temsil ettiler; geri dönüşüm defilesi yaptılar ve atık malzemelerden sergi yaptılar. Doğa İçin Çal korosu ile canlı müzik eşliğinde Doğa için çalıp söylediler. Bizler TEMA ile Türkiye’nin geleceğini tehdit eden erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı arttırmak için bu yola başvurduk. Öğrencilerimize ,ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olma hakkı verdik. Gönüllü, bilinçli, öncü bir sivil toplum kuruluşu olan TEMA  Gönüllüsü olarak gelecek için, temiz bir çevre için el ele verip doğaya sahip çıkmaya karar verdik. Bu yolda bize destek olan TEMA Vakfı’na ve temsilcilerine teşekkür ederim. Daha yeşil yaşanır bir dünya için doğamıza sahip çıkalım’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.