DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, ‘BAYRAM PAZARINI KÖRFEZ CADDESİ’NE AÇACAĞIZ’

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel,

‘BAYRAM PAZARINI KÖRFEZ CADDESİ’NE AÇACAĞIZ’

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, odaları olarak dönem planları ve bayram pazarının nereye kurulacağı konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Temel, “Ramazan Bayramı öncesinde, üç gün süre ile bayram pazarımızı Körfez Caddesi’nin bulunduğu noktada açacağız” dedi.

Bayram öncesi 3 gün süreyle açılacak

Başkan Temel yaptığı açıklamada,“Bayram pazarıyla ilgili olarak belediye ile istişarelerde bulunduk. Ramazan Bayramı öncesinde, üç gün süre ile bayram pazarımızı Körfez Caddesi’nin bulunduğu noktada açacağız. Orada tuhafiye esnaflarımız, belirlenen yerlerde tezgahlarını açarak satışlarını gerçekleştirebilecek. 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak üzerinde açılan tezgahlar konusunda da belediye ile görüştük. Bu cadde ve sokakta işlerini yürüten her esnaf, hangi ürünü satıyorsa dükkanının önünde o ürünleri satabilecek. Başka bir ürünün satışı olmayacak. Bu vesile ile tüm halkımıza hayırlı bir ramazan ayı geçirmelerini, huzur ve mutlulukla bayrama erişmelerini temenni ediyoruz” dedi.

“Tüm pazarcı esnafımızı kapsayacak şekilde bir iftar programı gerçekleştirmek istiyoruz”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel, ramazan ayı çalışmaları konusunda da bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Temel, açıklamasında “İhtiyaç sahibi olan meslektaşlarımıza yönelik olarak bir ramazan yardımı yapmayı planlıyoruz. Bunun yanında, tüm pazarcı esnafımızı kapsayacak şekilde bir iftar programı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu programımızı da Şirinköy kapalı pazar yerinde yapmak amacındayız. Biz pazarcı esnafıyız. İftarımızı da orada yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“Bu yılın sonuna kadar tüm pazarlarımızda çalışmalar yapacağız”
Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığına yeni geldiğini çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkan Temel, “Öncelikle bu yılın sonuna kadar tüm pazarlarımızda çalışmalar yapacağız. Bizde dışarıdan gelen çok sayıda kaçak pazarcı esnafı var. Ayrıca, vergi kaydı olmayan esnaflar da var. Bu konuda yapacağımız düzenlemede, belediyemizle istişare ederek kaçak, vergi kaydı ve yeri olmayan esnafları pazarlarımızdan çıkaracağız. Buradaki amacımız da vergi kaydı olan, odamıza kaydı bulunan esnafımızın hakkını korumaktır. Odamızın belli bir miktar borcu var. Bu borcu, esnaflarımızın da desteğiyle hep birlikte ödemeye gayret edeceğiz” dedi.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.