DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk “RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYDIK”

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk

“RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYDIK”

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, vakıf olarak yaptıkları yardımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk,  içinde bulunduğumuz Ramazan ayı içerisinde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını ifade etti.

“400 erzak kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik”

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı içinde yaptıkları faaliyetler hakkında bazı bilgiler aktardı. Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada “Gölcük Ziyaret Vakfı olarak ilçemizde uzun bir zamandan bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yardımına koşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Ramazan ayı içinde birtakım çalışmalar yapmak için çeşitli planlar oluşturmuştuk. Adımlarımızı attık ve bu güne kadar elimizden geldiğince, Ramazan ayı içinde yardımlarımızı yaptık. Vakfımız çalışmaları kapsamında, Ramazan ayı içerisinde dağıtılmak üzere 400 erzak kolisini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik. Tüm kolilerimizin dağıtımı şu an bitmiş durumda. Yeni koliler gelirse onları da dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.

“Ramazan içinde de 500 kişiye günlük iftar yemeği veriyoruz”

Başkan Öztürk sözlerinin devamında, “ HASENE Derneğimizin destekleri ile aşevimizden günlük 500 kişilik yemek dağıtımımızı Ramazan Ayı içerisinde de devam ettirdik. Ramazan içinde de 500 kişiye günlük iftar yemeği veriyoruz. Vakfımız olarak Pazar günleri yemek dağıtımı yapmıyoruz. Bunu dışında haftanın 6 günü ailelerimizin evlerine kadar giderek yemeklerini teslim ediyoruz. Bu anlamda vakfımızın yoğun bir programı olduğunu da söyleyebiliriz” dedi.

“Vakfımız herkese açıktır”

Açıklamasını sürdüren Başkan Öztürk, “Bugüne kadar vakıf binamızda üç iftar yemeği organize edildi. Biri vakıf üyeleri adına yapıldı ve bu vakıf üyelerimiz, kendi ücretlerini yine kendileri karşıladı. Bir diğer iftar programı, ilçe protokolüne istinaden verildi. Bu iftarımızı da bir hayırsever vatandaşımız karşıladı. Son iftar programı da İHH Gölcük Temsilciliği’nin yetim çocuklar için düzenlediği iftar programıydı. Düzenlenen bu iftar programını da biz vakıf olarak karşıladık. 26 Nisan tarihinde kendi Kur’an kursumuzda okuyan çocuklarımız ve ailelerine iftar yemeği vereceğiz. Vakıf binamız her gün, herkese açık. İsteyen herkes vakfımıza gelebilir. Gerek ihtiyaç sahibi gerekse de hayırseverlerimiz vakfımıza gelebilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.