DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk,“İFTAR SOFRALARINI BİRLİKTE BEREKETLENDİRELİM”

İlçemizde kurulduğu günden beri ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk 2 Nisan’da Başlayan Ramazan Ayı içinde de ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Başkan Öztürk hayırseverlere seslenerek, “” Ramazan ayında iftar sofralarını birlikte bereketlendirelim” dedi.

“Hayırseverlerimizin yardımlarınıza ihtiyacımız var”

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk 2 Nisan’da başlayan Ramazan Ayı’nda daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşabilmek için hayırseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Başkan Öztürk, “ Bu sene de Ramazan-ı Şerife ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Ziyaret Vakfı ve HASENE Derneği Aşevi olarak iftar sofraları tüm evlerde kurulabilsin diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu sene de imkanı olmayan kardeşlerimizin evlerinde iftarları buruk geçmesin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  İstiyoruz ki bu zor günlerde bütün iftar sofraları Ramazan’ın bereketiyle şenlensin. Bu nedenle iftar sofralarına sıcak aş ulaştırabilmek için hayırseverlerimizin yardımlarınıza ihtiyacımız var” dedi.

“İhtiyaç sahibi ailelere sıcak aş götürecekler”

Ziyaret Vakfı ve HASENE Derneği Aşevi olarak hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere sıcak aş götürdüklerini ifade eden Başkan Öztürk, “Biz Ziyaret Vakfı olarak HASENE Derneği’nin desteği ile elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailemize sıcak aş götürmeye devam ediyoruz. Daha çok aileye el uzatabilmek için hayırseverlerimizin desteğine ihtiyacımız var.  Bu derde ortak olmak isterseniz, bir kişi iftar bedeli 15 TL ile istediğiniz miktarda katkıda bulunabilirsiniz. Vakıf’ta iftar vermek isteyenler için kişi başına bedel 20 TL’dir” dedi.

Yardımlarınız için:

Ziyaret Vakfı

Aşevi Hesabı Ziraat Bankası Gölcük Şb.

İban TR38 0001.0004 2497 5155 9450 03

Adres: Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi No:27 Kocaeli/Gölcük

Telefon: 05306451309

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.