DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Dizi Oyuncusu İsmet Çık, İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Gölcüklü Dizi Oyuncusu İsmet Çık,

İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Birçok Ulusal Dizilerde rol alarak Gölcük’ü başarıyla temsil eden İsmet Çık, kariyerinde önemli bir başarı daha elde etti. İsmet Çık İstanbul’da yapılacak olan İmaj Magazin Sanat Ödülüne layık görüldü. Başarılı Dizi Oyuncusu İsmet Çık, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Beni bu ödüle layık gören İmaj Magazin’e teşekkür ediyorum’ dedi.

Gölcük için büyük bir gurur

Gölcük’lü Dizi Oyuncusu İsmet Çık, İstanbul’da yapılacak olan İmaj Magazin Sanat Ödülünü almak için törene katılım sağlayacak. Birçok ulusal dizide rol alarak ilçemizi başarıyla temsil eden Dizi Oyuncusu İsmet Çık, aldığı bu ödül ile ilçemize de büyük bir gurur yaşattı.

‘İmaj Magazine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum’

Başarılı Dizi Oyuncusu İsmet Çık, ‘Beni bu ödüle layık gören İmaj Magazine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Almış olduğum bu ödül daha çok çalışmam için beni ayrıca motive etti. İnşallah Gölcük’ün adını başarıyla duyurmaya devam edeceğim’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.