DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Esnafların önemli bir dileği var ‘FATURALARDAN ÖTV ALINMASIN’

Gölcüklü Esnafların önemli bir dileği var

‘FATURALARDAN ÖTV ALINMASIN’

İlçemizde ticari hayatını sürdüren esnaflar içinde yaşadığımız süreçten olumsuz etkileniyor. Esnaflar artan maliyetlerden dolayı oldukça zorlanıyor. İlçemizde bazı esnaflar yüksek gelen faturaları ödemekte sıkıntı yaşarken, esnafların ortak talebi, ‘Faturalardan ÖTV alınmasın’ oldu.

Yüksek faturaları ödemekte zorluk yaşıyorlar

Son iki yıldır Covid-19 Pandemisi ile mücadele eden ve birçok kez kapanma süreci yaşayan, buna rağmen ayakta durmaya çalışan esnaflarımız son zamanlarda faturalara peş peşe gelen zamlar kara kara düşünüyor. Artan maliyetlere bir de üzerine eklenen yüksek faturalar nedeniyle zor durumda olduklarını ifade eden esnaflar faturalardan ÖTV ve diğer kesintilerin alınmamasını istedi.

Esnaf destek bekliyor

Gazetemize isteklerini belirten bazı esnaflar, ‘Zaten Covid-19 gibi zor bir süreci yeni yeni geride bırakıyoruz. O süreçte yaşanan kapanmalar zaten belimizi bükmüşken, bir de artan maliyetler ile yüksek faturalar bizleri daha da zor duruma soktu. Zaten tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu dönemde hükümetinde biz esnafın yanında olmasını bekliyor, bu isteğimizin yerine getirilmesini diliyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.