DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te dubalar kısa sürede zarar görüyor

Gölcük’te dubalar kısa sürede zarar görüyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçemiz genelinde yenilenen dubalar kısa sürede kırılarak zarar görüyor.

Monte edildikten kısa bir süre sonra kırılıyor

Gölcük genelinde hatalı parkı önlemek adına monte edilen dubalar takıldıktan kısa bir süre sonra zarar görmeye devam ediyor. İlçe genelinde hatalı parkı önlemek adına hayata geçirilen beton, demir ve plastik dubalar kısa bir süre sonra zarar görmesi vatandaşları da oldukça rahatsız ediyor.  Değirmendere Gölcük minibüslerinin kalkış durağı olan 1. Sokak üzerinde durak girişine araçların park etmemesi için monte edilen dubalar kısa sürede yeniden kırıldı. Vatandaşlar dubalara zarar verilmesinin artık son bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

“Bu durumun artık düzelmesini istiyoruz”

Vatandaşlar yaptıkları açılamada, “ Gölcük genelinde hatalı parkı önlemek için birçok proje hayata geçirildi ama ne yazık ki duyarsız sürücüler nedeniyle her biri kısa sürede zarar görüyor. Üstelik bu dubalar minibüs durağına araç park edilmemesi için yapıldığı halde yine de duyarsız sürücüler durak içine araç park etmeye devam ediyor. Bu nedenle hem dubalar zarar görüyor hem de minibüs sürücüleri durağa girerken çok sıkıntı yağıyorlar. Bu durumun artık düzelmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.