DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Orta Hasarlı ve Metruk haldeki bina yıkımları devam ediyor YIKILAN BİNA SAYISI 98’E ULAŞTI

Gölcük genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı binalar ile vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor.

Metruk binaların yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı binalar ile vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Çalışmalarda son olarak İhsaniye Merkez Mahallesi, Başoğlu Caddesi, Yazlık Ilıca Caddesi ve Halıdere Merkez’de bulunan metruk binaların yıkımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Olası bir afete karşı risk alınmıyor, metruk binalar yıkılıyor

Çalışmanın tamamlanması ile birlikte; Denizevler Kentsel Dönüşüm alanındaki 50, eski sanayi sitesindeki 10 bina yanında, ilçe genelinde, sosyal riskler oluşturan ve metruk ya da orta hasarlı olup güçlendirmesi ve onarımı yapılmayan 98 bina yıkılıp, enkazı kaldırıldı. Gölcük’te olası bir afete karşı risk alınmıyor, metruk binaların yıkılıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.