DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te şerit dubalara zarar verilmeye devam ediliyor

Gölcük Belediyesi’nin ilçemizde hatalı parkı önlemek ve trafik akışını düzene sokmak için birçok yöntem kullanmakta. Bu yöntemlerden biri olan şerit dubalar ilçemizde zarar görmeye devam ediyor.

Kenara atılmış durumdalar

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan hatalı parkı önlemek adıma ilçemiz genelinde belirli noktalara sarı şerit dubalar monte edilmişti. Aradan geçen zaman içinde duyarsız sürücüler tarafından yerlerinden sökülen şerit dubaların yol kenarlarına atılmış olması gözlerden kaçmazken, vatandaşlar şerit dubalara zarar veren duyarsız kişilere tepki gösterdiler.

Tepki gösterdiler

Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde hatalı parkı önlemek için monte edilen sarı şerit dubaların yerlerinden sökülüp yol kenarına atılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “ Hatalı parkı önlemek adına belediyemizin almadığı önlem kalmadı. Ama Gölcük’te ne kırılmaz dubalar sağlam kalıyor ne de plastik dubalar yerlerinde kalıyor. Şimdi de bu şerit plastik dubalar yerlerinden sökülüp yol kenarlarına atılıyor.   Biz artık bu manzaraların Gölcük’te son bulmasını ve sürücülerin daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.