DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Harb-İş Spor Derince’yi 2-0 yendi TARİHİNDE İLK DEFA BAL LİGİNE YÜKSELDİ

Harb iş Spor Bal Ligi’nde geçtiğimiz Pazar günü Derince A.Ş. ile karşılaşan Harb İş Spor A takımı rakibini 2-0 yenerek tarihinde ilk defa BAL ligine çıktı. Maçın bitmesi ile Kavaklı Stadı karnaval alanına döndü. Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları takımına sahip çıkarak Kavaklı Stadını doldurdu.

Kapudağlı, ‘BAL Ligi hayırlı olsun’

Play-Off ligini 2. sırada 18 puan ile tamamlayan Harb-İş Spor A takımı Bal Ligine direk çıkma hakkı kazandı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan A takım Teknik Direktörü Akın Kapudağlı, ‘Çok mutluyuz, duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Bu başarıda emeği geçen yardımcılarım Serhat Ali Tarcan, Furkan Çil, yönetim kurulu ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti aileme ve Harb-İş Spor camiasına armağan ediyorum, BAL Ligi hayırlı olsun’ dedi.

Çetiner, ‘Sporcularımızın emeğine, yüreğine sağlık’

Açıklamalarda bulunan Harb iş Spor Basın Sözcüsü Hakan Çetiner; “Bu sezon şampiyonluğu sakatlık v.b. nedenler ile kıl payı kaçırdık. Ligi ikinci sırada bitirip Bal ligine çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yönetim olarak dört yıldır üzerine koyarak ilerliyoruz ve bugün bu başarı ile hakkını bir kez daha aldık. Sporcularımızın emeğine, yüreğine sağlık. Onları yetiştiren ailelerine ve teknik heyette ki hocalarımıza teşekkür ederim. Camiamıza hayırlı olsun’ dedi.

Bulut, ‘Gururluyuz ve sevinçliyiz’

Harb iş Spor Kulübü Başkanı Selami Bulut, ‘Gençlere yaptığımız yatırımın karşılığını bugün Bal Ligine çıkarak aldık. Uzun lig süresince zor zamanlar da geçirdik .Ama hiç bir zaman umudumuzu kaybetmedik .Teknik direktörlerimiz Akın Kapudağlı,Serhat Ali Tarcan ve Furkan Çil’e ayrıca teşekkür ederim ,zor günlerde takıma sahip çıkarak bugün gruplardan bizi BAL ligine taşıdılar .Gururluyuz ve sevinçliyiz.Bu başarıda emeği geçen Yönetim kurulundaki arkadaşlara ve futbolcularımıza teşekkür ederim”dedi.

Harb-İş Spor’u yalnız bırakmadılar

Gölcük Harb-İş Spor ‘un BAL ligine yükselme maçına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Gölcükspor Başkanı Temel Erten ve yönetimi, Harb-İş Spor Başkanı Selami Bulut ve yönetimi ve çok sayıda Gölcüklü sporseverler tribünde Harb-İş Spor’u desteklediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.