DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İHH Gölcük Temsilciliği Ziyaret Vakfı’nın desteği ile YETİM ÇOCUKLARA İFTAR VERDİ

İHH Gölcük Temsilciliği Ziyaret Vakfı’nın desteği ile

YETİM ÇOCUKLARA İFTAR VERDİ

İHH Gölcük Temsilciliği Dünya Yetim Günü münasebetiyle Ziyaretliler Vakfı’nda iftar etkinliği düzenleyerek, Yetim Çocuklarını, Ailelerini ve İHH Gölcük Temsilciliği üyelerini bir araya getirdi.

‘Yetim Çocuklarımızın ve ailelerinin mahsun gönüllerini hoş etmeye çalıştık’

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, yetim çocuklar için düzenledikleri iftar organizasyonu hakkında, ‘İHH Gölcük Temsilciliğimiz 15 Ramazan Dünya Yetim Günü olma münasebeti ile Ziyaretliler Vakfı’nda İftar etkinliği düzenleyip Yetim çocuklarımız, aileleri ve İHH Gölcük Temsilciliği Teşkilat mensupları ile bir araya gelerek Yetim çocuklarımız ve ailelerinin mahsun gönüllerini hoş etmeye çalıştık. Zaten sevgili Peygamber Efendimiz öyle buyurmuyor mu? “ Her kim bir yetimin ihtiyacını karşılar, onun mahsun gönlünü hoş ederse mübarek iki parmağını göstererek ahirette benimle böylece yan yana olacaktır” demiştir. Bizlerde bu mazhariyette Nail olmak için İHH vakfımız ve Gölcük Temsilciliğimiz olarak Yetim ve Yetim hamiliği çalışmalarımıza ayrı bir önem ve hassasiyet göstermekteyiz.’

Ziyaretliler Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk’e ve emeği geçenlere teşekkür etti

Bilgin, açıklamalarının devamında, ‘Düzenlediğimiz bu iftar programı etkinliğinde bize destek olan Ziyaretliler Vakfı’na, imkanlarını bizlerin hizmetine sunarak, orada ikramları ile bizleri misafir ederek ağırlayan Ziyaretliler Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk bey’e ve Vakfın yönetim kurulu üyelerine,  yetim ailelerimizle her daim iletişim içinde olarak onların istek ve arzularını Gölcük Temsilciliğimize ileten ve imkanlar dahilinde bu istek ve arzularının karşılanması konusunda köprü vazifesi gören Kadın Kolları Teşkilat mensuplarına ve tüm teşkilat mensuplarına ve bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese buradan İHH Vakfımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım’ dedi.

96 Yetim Çocuğun Bayramlık Kıyafetleri ulaştırıldı

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, son olarak, ‘Ayrıca yaklaşan Ramazan bayramı nedeni ile Kayıtlarımızda buluna 96 Yetim çocuğumuza ve aileleri olmak üzere toplam 150 kişiye bayramlık kıyafet giydirilmesi sağlandı. Çocuklarımıza bayramlık kıyafet alınmasında bizlere destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer bey’e ve bizleri her alanda destekleri ile destekleyen Gölcük hayırsever vatandaşlarımıza  İHH Vakfımız, şahsım ve Yetim aileler adına teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız. İçerisinde bulunduğumuz başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu Cehennemden kurtuluş Ramazan ve üç ayların hürmetine yaptığımız ve yapacağımız halisane hayırlarımızı Cenab-ı Allah kabul etsin. Yaklaşan Ramazan Bayramının tüm İslam camiasına ve memleketimize hayırlara vesile olmasını dilerim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.