DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İMO Kocaeli Üyeleri geleneksel iftarda buluştu

İMO Kocaeli Üyeleri geleneksel iftarda buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, geleneksel iftar yemeğini bu yıl Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirdi. İftara şube ve temsilcilik üyelerinden olmak üzere  beşyüz oda üyesi katıldı.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına şubeye bağlı Gebze Temsilciliği Yönetimi ile Kocaeli Şubesi geçmiş dönem başkanlarından Aykut Bozkurt, Abdurrahman Çuhadar ve Tolga Ok katıldılar.    

‘SİZLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYİ TEMENNİ EDİYORUZ’

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Utkan Mutman; “Malum iki yıldır pandemiden dolayı iftar sofralarında bir araya gelemedik. Kısmet bugüne oldu. Bugün bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler 13. Dönem Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızla beraber her zaman bir arada olmayı ve sizler için elimizden gelen herşeyi yapmayı arzuluyoruz ve sizleri en iyi şekilde temsil etmeyi temenni ediyoruz” dedi.

 BAŞKAN MUTMAN’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Mutman konuşmasının devamında, “Bir araya geldiğimiz bu güzel iftar yemeği organizasyonumuzun düzenlenmesinde katkısı ve emeği bulunan yönetim kurulu üyelerimize, maddi desteklerini esirgemeyen meslektaşlarıma ve siz değerli üyelerimiz ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.