DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘Polislerimiz bizim için çok değerlidir’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Halkımızın huzuru güvenliği için gecesini gündüzüne katan canını hiçe sayarak bizim için mücadele eden polis teşkilatımızın 177. Yılını kutluyoruz. Bu vesileyle vatanınız için canını veren şehit polislerimize Allah’tan rahmet, görevlerini başarıyla ifa eden polislerimize de acil şifalar diliyoruz’ dedi.

‘2021 yılı faaliyet raporuna olumsuz oy kullandık’

Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 1 Ocak-31 Aralık 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek oylandı. Millet İttifakı olarak 1 yıllık taahhütlerini gerçekleşip gerçekleşmediğini konuştuk. 2021 yılının faaliyet raporunun değerlendirmesini yaparken 2020 – 2024 stratejik planda incelenmiş ve bir plan içerisinde ne kadarının uygulandığı değerlendirilmiştir. 2021 yılı içinde ilçemizde söz verilen projelerin ilerleme durumları düşük kalmış ve bu yatırımlar ertelemek zorunda kalmıştır. Görev süresinin % 60’ının dolduran belediye başkanının; Eski sanayi sitesi alanına sosyal yaşam alanı ve alışveriş merkezi yapımı. Kapalı pazar yeri yapımı. Yapılacak yaya yolları ve üst geçit sayıları. Düzağaç aile sağlığı merkezin tamamlanma oranı. Eriklitepe mesire alanının genişletilmesi ve kapasitesinin arttırılması. Hasaneyn spor kamp alanını tamamlanma oranı.  Yazlık futbol sahası soyunma odası ve tribün yapımı. Katlı otopark yapımı. Düzenlenecek festival ve sanat günleri sayısı. Yazlık Ilıca 2. Etap restorasyon tamamlanması. Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi tamamlanması. Kentsel dönüşüm projesi gibi çok önemli hayati projeleri tamamlayamamıştır. Millet ittifakı olarak geçtiğimiz 2 yıl içinde bize sunduğu stratejik plana evet diyerek kendisini desteklenmiştik. Lakin 3 yılı geride bırakınca yapılamayan projelerin ve sayılarının ilçemiz için ne denli olduğunu belirterek 2021 yılı faaliyet raporuna olumsuz oy kullandık’ dedi.

‘Projeler zayıf olarak sonuçlanmıştır’

Başkan Aynacı, açıklamasının devamında, ‘Değerlendirmemiz neticesinde; sosyal kültürel faaliyet gibi yönlerin performans durumları iyi veya hedef üstü görülürken, belediye başkanının seçim beyannamesindeki ana konuları teşkil eden yatırımlar ve projeler zayıf olarak sonuçlanmıştır. 2021 yılı faaliyet raporu için Gölcük Belediyesi’ne bir karne vermek söz konusu olursa davranış notları iyi ve çok iyi geleceğimizi inşaa edecek projeleri içeren temel dersler ise zayıftır. Başkan Sezer 2021 projeleri tamamlama oranlarında sınıfta kaldı’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.