DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti Kocaeli Ramazan’da da çok hızlı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Ramazan ayı boyunca haftada 3 gün farklı ilçede iftar ve yardımlaşma programı düzenleme kararı aldı. Bu kapsamda ilk program Karamürsel’de gerçekleştirildi.

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Ramazan ayı boyunca haftada 3 gün farklı ilçede iftar ve yardımlaşma programı düzenleme kararı aldı. Bu kapsamda ilk program Karamürsel’de gerçekleştirildi. Gıda ve erzak yardımı ile birlikte askıda pide uygulamasına da destek olan İYİ Partililer Ramazan boyunca 5 bin yardım kolisi dağıtma kararı aldı. İlk iftar programını Karamürsel’de gerçekleştiren İYİ Partililer iftar saati öncesinde ilçe esnafını da ziyaret etti.

12 İLÇEDE DEVAM EDECEK

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın öncülük ettiği iftar programında Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, il yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı. Karamürselli bir ailenin evine konuk olan İYİ Partililer birlikte oruç açtı. İftar sonrasında çay eşliğinde sohbet eden İYİ Partililerin programlarının 12 ilçede aralıksız süreceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.