DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kandıra’da 15 Aileyle Hemhal olundu

Kandıra’da 15 Aileyle Hemhal olundu

Ramazan ayında da artırılarak devam edilen ziyaretlerde Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bugün Kandıra ilçemizdeki hanelerin sıkıntılarını dinleyip, yüzlerdeki tebessümün sebebi olmaya devam ettiler.

İlk Ziyaret, Onur Abidemize

Kandıra ilçemizde gerçekleştirilen ziyarette Yavuz Çifti ilk olarak Gazimizİsmail Durmuş’un hanesine misafir oldular.  Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Yavuz Çifti; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunup, Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladılar. 


Yavuz Çiftinin ziyaretleri ile mutlu olan gazimiz ve ailesi: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşmayı ilk defa yaşıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

‘Gönül Köprüleri kurmaya devam edeceğiz’


Ramazan ayında da ziyaretlerine ayrı bir hassasiyet gösteren  Yavuz Çifti, Gazimize yapılan ziyaretlerin ardından; öksüz-yetim, engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 14 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, Ramazan bereketini paylaştılar.  


Bugün Kandıra ilçemizde 15 aileyi ziyaret eden Yavuz Çifti, bu mübarek Ramazan ayında her gün bir ilçemizde bize ihtiyacı olanların kapısını çaldık, çalmaya da devam edeceğiz diyerek şunları kaydetti: Her zaman yanınızdayız. “Gönülden Gönüle” projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler, ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.”dedi.


Ziyaretleri esnasında yollarda karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını, Kadir Gecelerini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Yavuz Çifti, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Yavuz Çifti, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdiler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.