DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım alanında GÖLCÜK’TE PINAR KARTUŞ FARKI

İlçemizde 2004 yılından beri Mehmet Uzan tarafından hizmet vermekte olan Pınar Kartuş yeni adresinde hizmet vermeye devam ediyor. Kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım alanında hizmet vermekte olan Pınar kartuş kalitesi ve uygun fiyatlarıyla yoğun ilgi görüyor.  

Gölcük’te 2004 yılından beri hizmet veriyor

Uzun yıllardır Mobil Mevkii’nde vatandaşlara hizmet veren Pınar Kartuş geçtiğimiz aylarda yeni adresleri Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35’de hizmet vermeye başlamıştı.  2004 yılından beri kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım ile kartuş ve toner satış alanında Mehmet Uzan tarafından hizmet veren Pınar Kartuş,  kalitesi ve uygun fiyat politikası nedeniyle oldukça yoğun ilgi görüyor.

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35 adresinde

Gölcük’te 2004 yılından beri hizmet vermekte olan ve Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35 adresinde hizmet vermeye devam eden Pınar Kartuş’un işletmecisi Mehmet Uzan yaptığı açıklamada, “ Gölcük’te 2004 yılından Beri Mobil Mevkii’nde bulunan iş yerimizi geçtiğimiz aylarda Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No:35 adresine taşımıştık. Yeni adresimizde yenilenen yüzümüz ile kartuş, toner dolumu, makine satış ve makine bakım ile kartuş ve toner satış alanında en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Yılların getirdiği bir müşteri kitlemizi yanı sıra yeni adresimiz de bizlere yeni müşteriler kazandırdığı için mutluyuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.