DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Cengiz Karabulut, ‘ŞEHİTLERİMİZE SAYGIMIZ SONSUZDUR’

Kaymakam Cengiz Karabulut,

‘ŞEHİTLERİMİZE SAYGIMIZ SONSUZDUR’

Kaymakam Cengiz Karabulut, Şehitler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kaymakam Karabulut, ‘Şehitlerimize saygımız sonsuzdur’ dedi.

‘Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir’

Kaymakam Karabulut, ‘Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için tereddüt dahi etmeden canını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her daim hafızasında ve yüreğindeki yerini korumaktadır. Bağımsızlık, milletimiz için her zaman her şeyin üzerindedir. Kurtuluş mücadelemizden bugüne bağımsızlığı, hürriyeti, vatan toprağı ve bayrağı için şehit olmayı göze alan bir millet olarak şehitlerimize olan saygımız da sonsuzdur.’

‘Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenemez’

‘Kurtuluş Savaşında kahraman askerlerimizin kendisinden sayı ve teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşman askerlerine karşı verdiği onurlu mücadeleye tarih şahittir.’ diyen Kaymakam Karabulut, ‘Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz inançları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmışlardır.Türkiye’nin dört bir yanından gelerek kutsal vatan toprakları için seve seve canını veren aziz şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan ; onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenemez. Şehitlerimize ve emanetlerine sahip çıkmak, onları anmak ve unutturmamak en kutsi görevlerimiz arasındadır’ ifadelerine yer verdi.

‘Bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyorum’

Karabulut, son olarak, ‘Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyor, şehit ailelerine ve yakınlarına sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.