DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kent Geneli Trafik İyileştirme Projeleri için çalışmalar başladı

Kent Geneli Trafik İyileştirme Projeleri için çalışmalar başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Kent Geneli Trafik İyileştirme Projelerinin oluşturulması için çalışmalara başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde trafiğin daha akıcı ve güvenli hale gelmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Kent Geneli Trafik İyileştirme Projelerinin hazırlığına başlandı.

6 İLÇEDE 15 KAVŞAK BELİRLENDİ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca Kocaeli Kent Geneli Trafik İyileştirme projeleri hazırlanması işi kapsamında İzmit, Gebze, Darıca, Kartepe, Başiskele ve Çayırova ilçelerinde trafiğin yoğun olduğu 15 adet kavşak belirlendi. Belirlenen 15 kavşakta yol kapasitelerindeki mevcut dar boğazların giderilmesi ve kapasitenin daha etkin kullanılması, yol bağlantılarında şerit dengesi ve tutarlılığın sağlanması, trafik akışkanlığının arttırılması amacıyla geometrik düzenleme projeleri hazırlanacak.

PİK SAATLERDE SAYIM YAPILACAK

Ayrıca kavşak ve kesit noktalarında yaya ve taşıt trafiğini belirlemek, ihtiyaca yönelik en doğru tasarıma ulaşmak amacıyla günün pik saatlerinde araç sayımları yapılacak. Elde edilen verilerin kullanılması ile oluşturulan mikro trafik simülasyonları ile alternatif projeler arasında karşılaştırmalar yapılıp en uygun seçenek belirlenerek proje çalışması tamamlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.