DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor kendi evinde Denizlispor’a 5-1 kaybetti

Kocaelispor kendi evinde Denizlispor’a 5-1 kaybetti

TFF 1. Lig’in 30. Haftasında Kocaelispor geçtiğimiz gün kendi evinde Denizlispor’a 5-1 mağlup oldu. Maç sonunda taraftarlar takıma tepki gösterdi. 

İlk yarı 1-1 tamamlandı

Bu önemli maça Kocaelispor daha iyi başladı. Maçın ilk 20 dakikasında etkili olan Kocaelispor, net fırsatlar da yakaladı. Kolovos ile  net fırsatlar yakalayan temsilcimiz bunlardan faydalanamadı. Bu dakikadan sonra rakip Denizlispor topa daha çok hakim oldu. Karşılaşmanın 29. dakikasında Mazlum’un basit pas hatası sonrası Aissati’nin pasında topla buluşan Kevın Mayi topu ağlarla buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra oyuna İlyas Kubilay girdi. Temsilcimiz İlyas’ın takıma hareket getirmesiyle rakip kalede etkili olmaya başladı.  Kocaelispor, 43. dakikada sağ kanatta boş kalan Pereira’nın kaleye çektiği şut gol olarak, durumu 1-1’ getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı adeta çöktük

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf Denizlispor oldu. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Denizlispor Mustafa Çeçenoğlu’nun attığı golle durumu 2-1’e taşıdı. Maçın 67. dakikasında Denizlispor defansın arkasına iyi sarkan Mevın Mayi ile skoru 3-1 yaptı. Bu golden bir dakika sonra Musa Nizam’ın hatası sonucu Mustafa Çeçenoğlu skoru 4-1 yaptı.   Maçın 90. Dakikasında Kocaelispor kalesinde bir gol daha gördü ve skor 5-1’e geldi. Karşılaşma bu sonuçla tamamlanırken, maç sonu taraftarlar Yönetime ve Futbolculara tepki gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.