DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ramazan Ayının gözde mekanı DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ

Ramazan Ayının gözde mekanı

DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Yalı Evleri Ramazan Ayının gözde mekanı oldu.

Zengin ve hesaplı iftar menüleri büyük ilgi görüyor

Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan  Yalı Evleri Ramazan Ayında Gölcük’ün ve Değirmendere’nin gözde mekanı oldu. Ramazan Ayına özel birbirinden lezzetli ve hesaplı 4 menü hazırlayan Yalı Evleri, Ramazan Ayında iftar yapmak isteyenler için en çok tercih edilen mekanı oluyor.

Havaların ısınmasıyla ilgi daha da yoğun olacak

 Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı 4 ayrı menüsü ile lezzetli iftar sofralarının buluşma noktası oldu. Yalı Evleri’nde birbirinden lezzetli iftar menüleri  60 ila 124 TL arasında değişen fiyatları ile her bütçeye uygun bir şekilde hazırlandı. 2 Nisan’da başlayan ve hala devam eden Ramazan Ayında çekim merkezi olan Yalı Evleri diğer mekanlardan uygun menü çeşitleri ve güler yüzlü personeli ile vatandaşların büyük beğenisini topladı. Şu anda havaların serin olması sebebiyle iç mekanda hizmet veren Yalı Evleri havaların ısınmasıyla dış mekanda da daha geniş hizmet verecek.  

HER DAMAĞA UYGUN İFTAR SOFRALARI

Beyaz etli menü, dalyan köfte menü, et kavurma ve GÖLAŞ menü şeklinde 4 ayrı menü hazırlayan Değirmendere Yalı Evleri, her damağa uygun iftar sofraları ile konuklarını karşılayacak. Yalı Evleri, deniz manzarasına karşı kurduğu sofralarında misafirlerine; süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, püreli dalyan köfte, dağ kekikli et kavurma, Beef Stroganoff, gül böreği, revani, güllaç, nevzine tatlısı ve mevsim salatası ikram edecek.

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN

Değirmendere Yalı Evleri’nde eşsiz deniz manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin ise gün içerisinde rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0533 897 02 29 – 0535 300 87 87 numaralı telefonlardan ile iletişime geçebilecek.

YALI EVLERİ İFTAR MENÜLERİ

Değirmendere sahilinde bulunan Yalı Evleri, Ramazan ayında Kocaeli ve çevre illerden gelecek misafirlerini 4 farklı iftar menüleriyle ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yalı Evleri’nde hazırlanan İftar menüleri ise 60 TL’den başlıyor.

Beyaz Etli Menü 60 TL: İftar tabağı(Ortalara), süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, revani, ayran-çay-su.

Dalyan Köfte Menü 74 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, püreli dalyan köfte, güllaç, ayran-çay-su.

Et Kavurma Menü 79 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, dağ kekikli et kavurma, nevzine tatlısı, ayran-çay-su.

GÖLAŞ Menü 124 TL: Zengin iftar tabağı, süzme mercimek çorbası, gül böreği, mevsim salata, Beef Stroganoff, güllaç, ayran-çay-su.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.