DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ramazan Bayramı öncesi en çok ilgi gören otopark GAZİ OTOPARKI OLUYOR

Ramazan Bayramı öncesi en çok ilgi gören otopark

GAZİ OTOPARKI OLUYOR

İlçemizde bulunan ücretsiz otoparkların başında gelen Gazi Otoparkı yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi araç sahiplerinin en çok tercih ettiği otoparkların başında geliyor.

Gün boyu boş kalmıyor

Uzun bir süre önce yıkılan ve alanı otopark olarak kullanılan Gazi otoparkı Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıllarda  zemin çalışması yapılan ve giriş çıkışı genişletilen Gazi Otoparkı’nda Gölcük halkı oldukça memnun olurken ücretsiz otopark özellikle Ramazan Bayramı öncesi yoğun ilgi görüyor. Ramazan Bayramı öncesi alışverişleri yapmak için çarşıya inen araç sahiplerinin en çok tercih ettiği otopark gün boyu boş durmuyor.

Araç sahiplerinin ilk tercihi

İlçemizde otopark sıkıntısı her geçen gün büyürken yıkılan Gazi Ortaokulu’nun alanı araç sahiplerinin kurtarıcısı oluyor. 2 Mayıs Pazartesi günü kutlayacağımız Ramazan Bayramı öncesi daha da yoğun ilgi gören Gazi Otoparkı araç sahiplerinin ilk tercih ettiği adres olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.