DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sanayi Çarşısı Baba Esnafını kaybetti YUSUF KENAN AKBOYUN VEFAT ETTİ

Gölcük Sanayi Çarşısı’nın en eski esnaflarından ‘Baba’ lakaplı Yusuf Kenan Akboyun hayatını kaybetti. Uzun yıllar Gölcük Sanayi Çarşısı’nda hizmet veren ve herkes tarafından sevilen, sayılan, adeta ‘Baba’ diye anılan Yusuf Kenan Akboyun uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele ediyordu.

Aynı zamanda Yeni Gölcük Gazetesi’nin Sahibi olan değerli meslektaşlarımız Ersin Akboyun’un babası ve eşi Emine Akboyun’un kayınpederi olan Yusuf Kenan Akboyun’un cenazesi dün Gölcük Merkez Camii’nde İkindi namazına müteakiben kılınarak, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Her zaman dost canlısı, arkadaş canlısı ve iyiliksever bir insan olarak tanınıyordu

Cenaze törenine Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Yöneticileri ve çok sayıda Sanayi esnafıyla dost ve arkadaşları katılım sağladı. Her zaman dost canlısı, arkadaş canlısı ve iyiliksever bir insan olarak tanınan Yusuf Kenan Akboyun’un vefatı Sanayi Çarşısında ve sevenleri arasında büyük üzüntüyle karşılandı. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesiyle yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyoruz, Ruhu şad mekanı cennet olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.