DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

İlçemize bağlı Değirmendere Atatürk Mahallesi içinde yer alan Uğur Mumcu Ortaokulu’nun hemen yanında bulunan uyarı tabelası yerinden çıkmış olması gözlerden kaçmıyor. Vatandaşlar uyarı tabelasının en kısa sürede onarılması gerektiğini ifade ettiler.

 Hem öğrenciler hem de sürücüler için oldukça önemli

Sürücüleri bilgilendirmek amacıyla yol kenarlarına metne edilen uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor. Özellikle okul bölgelerinde sürücüleri uyarmak amacıyla monte edilen öğrenci yaya geçidinin yerinden çıkarak yerde olması hem öğrenciler hem de velilerin tepkisini çekerken veliler tabelanın en kısa süre yerine yeniden monte edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Yerine en kısa sürede monte edilmeli”

Öğrenci yaya geçidi tabelasının en kısa sürede yerine monte edilmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Bu uyarı tabelaları hem sürücüler için hem de öğrenciler içi oldukça önemli. Bu tabela uzun zamandır bu şekilde yerde duruyor.  Neden ve nasıl yerinden çıktı bilmiyoruz ama yerine neden bu kadar uzun süredir monte edilmiyor merak ediyoruz. Burası bir okul bölgesi ve okul giriş çıkışlarında bu bölgenin ne kadar yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz. Sürücüleri uyarma konusunda oldukça önemli olan bu tabelanın en kısa sürede yerine yeniden monte edilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.