DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır Gölcük’te 10 haneyle hemhal oldu

Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Gönülden Gönül’e projesi kapsamında ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcılarımızca, Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayında ilimiz genelinde yapılan hane ziyaretlerine bugün de Gölcük ilçemizde devam edildi.

Gazilerimizin hayır duası alındı

Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Gazilerimiz Servet Ertan ve Mehmet Erdeniz’in evlerine misafir oldu.Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran, Ramazan aylarını kutlayan Vali Yardımcısı Cıbır, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek şunları kaydetti: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır.”dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten gazilerimiz: Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize ve Devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali  Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

İhtiyaç sahibi aileler dinlendi, hemhal olundu


Gölcük ilçemizde yaşlı, engelli, yetim ve ihtiyaç sahibi 8 aileyi hanelerinde ziyaret eden, Vali Yardımcısı Cıbır, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Cıbır, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Cıbır, gereken ne varsa yapılacağını belirterek Ramazanlarını tebrik etti.
Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Cıbır, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.