DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vali Yavuz Ramazan’ın ilk iftarını Şehit, Gazi ve Gazi Ailelerine verdi ‘SİZLERE MİNNETTARIZ’

Vali Yavuz Ramazan’ın ilk iftarını Şehit, Gazi ve Gazi Ailelerine verdi

‘SİZLERE MİNNETTARIZ’

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı, on bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk gününde Şehitlerimizinemanetleri, Gazilerimiz  ve aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeği, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İlk İftarda ilk dualar Şehitlerimiz için okundu

Antikkapı Restaurantta düzenlenen iftar programına; Vali Seddar Yavuz ve  eşi Selda Yavuz’un yanı sıra, Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve eşi, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Zeybek,  Cemil Yaman, İlyas Şeker, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedikve eşi, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ramazan Özoğul, Donanma Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral İsmail Güldoğan ve eşi, Donanma Komutanlığı Harekat Başkanı Tuğamiral Yusuf Akyüz ve eşi, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel ve eşi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Gündüz ve eşi,  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve eşi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve eşi, Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Yavuz katılımcıları selamladı

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un Şehitlerimizin aileleri, Gazilerimiz  ve Gazilerimizin ailelerinin masalarını tek tek gezerek selamlamaları ile başlayan program Yeni Cuma Cami Müezzini Ali Gülmez tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Yavuz, ‘Her zaman olduğundan daha güçlüyüz’

Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; Rahmet, mağfiret ve cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelenen, paylaşmanın, bereketin, yardımlaşmanın aynı zamanda sebebi olan Ramazan’ın ilk iftarında sizlerle buluşmaktan, sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Bu vesileyle iftar soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.Türkiye risklerle karşı karşıya ama herzaman olduğundan daha güçlüyüz. Çünkü ölmeye hazır, vatanına canını feda etmeye hazır milyonlarca vatan evladı var. Hür ve bağımsız yaşama arzusu içerisinde olan, köklü bir tarihi olan bir milletin evlatlarıyız. Daha çok çaba göstermeli, daha çok çalışmalı ve birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sevdamız Ay Yıldızlı Al Bayrağımız olsun.Sevdası Ay Yıldızlı Al Bayrak ve Türkiye olan herkesle yolumuzun kesişeceğini biliyoruz. Bunun dışında olanları da Allah ıslah etsin diyoruz. Onlar ıslah olmazlarsa da onları ıslah edecek bu milletin yiğit evlatları vardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sağ olun, var olun. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.diyen Vali Yavuz, tüm konuklarına teşekkür etti. 

Yavuz Çifti katılımcılarla yakında ilgilendi

Konuşmaların ardından   Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile protokol üyeleri, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve gazilerimizin aileleri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet ettiler ve günün anısına fotoğraf çektirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.