10057,31%1,09
39,83% 0,05
47,04% 0,17
4297,53% 1,65
6852,68% 3,13
Yalı Mahallesi’nde çocuk parkı bakımdan geçti
İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkında kırık olan salıncaklar yenilendi.
Kırık olan salıncaklar yenilendi
Havaların ısınması ile çocuk parkları yoğun ilgi görmeye başladı. İlçemize bağlı Değirmendere’nin en büyük mahallelerinden olan Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerindeki çocuk parkında bulunan salıncakların kırık olması nedeniyle hem çocuklar hem de aileler sıkıntı yaşıyordu. Mahalle Sakinlerinin Belediye yetkililerinden salıncaklarının yenilenmesi konusunda isteklerine kısa sürede dönüş yapan belediye yetkilileri kırık olan salıncakları yenileri ile değiştirerek çocuk parkını daha güvenli hale getirdiler.
Teşekkür ettiler
Salıncakların yenilenmesine olumlu tepki gösteren Mahalle Sakinleri Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Mahalle Sakinleri, ‘Parkımızda bulunan bazı salıncaklar zarar görmüştü. Belediyeye salıncakların yenilenmesini talep etmiştik. Çünkü çocuklarımızı salıncaklara güvenle bindiremiyorduk. Sağolsun Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri salıncakları yeniledi. Kendilerine hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz’ dediler.