DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı YARIN SEÇİM VAR GİBİ ÇALIŞIYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı

YARIN SEÇİM VAR GİBİ ÇALIŞIYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı yarın sabah seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte parti çalışmalarına büyük bir hız kattı.

İl başkanı Mehmet Aras her akşam iftardan sonra bir ilçede yardımcıları ve ilçe yönetimleri ile halkın içine karışıyor. Saatler boyunca çalınmadık kapı bırakmıyor.

KÖRFEZ’İN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİLER

Partinin bu günkü çalışmaları Körfez ilçesinde yapıldı. Aras ve ilçe başkanı Hacı Arif Aydoğmuş fatih mahallesi ve güney mahallesinde neredeyse sahura kadar çalınmadık kapı bırakmadı. Ziyaretler kapsamında kıraathaneler tek tek dolaşıldı. Halka konuşmalar yapıldı. Halkın dertleri dinlenildi. Polis haftası olduğu için Tütünçiftlik polis karakolu ziyaret edildi. Partinin gençlik kolları tarafından Tütünçiftlik sahiline kurulan üye standında vatandaşların partiye üye kaydı yapıldı.

‘MENEMEN YAPABİLİYOR MUSUNUZ?’

Arasın kıraathanelerde yaptığı konuşmalar vatandaşın alkışları ile kesildi. Aras konuşmalarında şu konulara değindi;  ‘İki göz evde oturuyorum, 660 lira doğalgaz geldi. Evinizi ısıtabiliyorsanız, elektrik faturanızı ödeyebiliyorsanız, arabanızın kırmızı ışığı yanmıyorsa beni dinlemeseniz de olur. Mercimek Kanada’ dan, pirinç Çin’ den geliyor. Devlet üretimden çekildi. Ülkede üretim yok. Define arar gibi toz şeker arıyoruz. Parti olarak tüm dertlerinize deva olacak projelerimiz hazır. Kaynak paketlerimiz ve bu kaynaklar ile yapılacak yatırımların projeleri hazır. Ne cumhur ne millet ittifakı çare Erbakan iktidarı.’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.