DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

10. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı VALİ YAVUZ’UN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı

VALİ YAVUZ’UN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kocaeli, Kütahya, Sakarya ve Yalova illerinin içinde bulunduğu 10. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.


Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kütahya Valisi Ali Çelik, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, illerin İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Grup Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı Bursa Valisi Yakup Canbolat’ın açılış konuşması ile devam etti. Bursa Göç İdaresi Müdürlüğünün yaptığı sunumun ardından düzensiz göç ile mücadele kapsamında iller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda 10. bölgede yer alan Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kocaeli, Kütahya, Sakarya ve Yalova il sınırında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yapılan çalışmalar ile istatistiki bilgiler paylaşılarak, istişareler yapıldı.


Düzensiz göç ile mücadeleye önümüzdeki süreçte kesintisiz devam edileceği her kademede sürdürülen koordinasyon ve iş birliğinin daha da artırılması yönünde kararların alındığı toplantıda, düzensiz göçmen akımı hakkında görüş ve çözüm önerileri görüşüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.