DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AVRUPA’NIN DEVLERİ TÜRKİYE GELİYOR

25-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gaziantep’de düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası için Avrupa’nın devleri ülkemize geliyor. 

25-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gaziantep’de düzenlenecek Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’na katılacak Büyükler Karate Milli Takımımız çalışmalarını Sekasem sporcu eğitim merkezinde tamamladı ve Pazar günü Gaziantep’te hareket ederek maç gününe kadar burada kamp yapacaklardır. 

Başkan Büyükakın’a teşekkür ettiler

Büyükler Karate milli takım teknik direktörü Adnan Şamdan, Kocaeli’de yaptıkları hazırlık kampının çok verimli geçtiğini, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz’a ve yönetim kuruluna verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca kamp süreci boyunca kendilerine her konuda yardımcı olan ve mükemmel bir ev sahipliliği yapan, Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Şemsettin Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Barış Çoban’a, Kağıtspor Kulübü başkanı Ali Yeşildal’a, Kağıtspor Genel sekreteri ve Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi Bekir Köksal’a, Kocaeli ulaşım daire başkanlığı’na ve tüm personellerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. 

‘Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz’

 Milli Takım Antrenörleri Şemsi Şamiloğlu, Haldun Alağaş, M.Utku Şahin Kocaeli’nde iyi bir kamp süreci geçirdiklerini, Ülkemizde düzenlenecek olan uluslararası organizasyonda ev sahibi olmanın heyecanı ve avantajıyla, ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edecekleri ifadelerini kullandılar. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.