DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları 61. MEZUNİYET YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları

61. MEZUNİYET YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI

İlçemizin ilk lisesi olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nin 1961 yılında mezun olan ilk mezunları mezuniyetlerinin 61. Yılını Karamürsel’de bulunan Coşkun Restaurant’ta bir araya gelerek kutladılar.

Unutulmaz bir akşam geçirdiler

Uzun yıllardır dostluklarını ve iletişimlerini devam ettiren Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1961 mezunları Karamürsel Coşkun Restaurant’ta bir araya gelerek 61.mezuniyet yıl dönümlerini kutladılar. Birçok ilden bir araya gelen eski arkadaşlar, ilçemizde yaşayanlarla buluşurken, ilk karışma da yaşanan sevinç görülmeye değerdi. 61 yıldır birbirlerinden kopmayan dostlukları ile aradan geçen 61 yıla rağmen görüşmeye ve bir araya gelmeye devam eden 61 mezunları unutulmaz bir akşam geçirdiler.

“Bu dostluğumuz sonsuza kadar devam edecek”

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları olmaları ve aradan geçen 61 yıla rağmen dostlukları ile örnek olmaya devam eden 1961 mezunları bu yılda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Karamürsel’de bulunan Coşkun Restaurant’ta bir araya gelen 1961 mezunları yaptıkları açıklamada, “ Bizim arkadaşlığımız ve dostluğumuz öyle mezun olunca bitenlerden değildi. Biz mezun olduktan sonra da okul hayata iş hayatı olsada görüşmeyi hiç kesmedik. Çok sık bir araya gelemesekte görüşmeyi hiç kesmedik. Özellikle de mezuniyetimizi kutlamayı hiç ihmal etmedik. Bu yılda 61. Yıl dönümümüzü kutlamanın mutluluğunu   yaşadık. Bu dostluğumuz sonsuza kadar devam edecek” dediler.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.