DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘6’LI İTTİFAK TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN BİR ARADA’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı haftalık değerlendirmede önemli konulara değindi. Başkan Gürel,  Altı Siyasi Parti Genel Başkanının bir araya gelmesiyle oluşturulan ittifakın Türkiye’nin geleceği için bir arada olduğuna vurgu yaparak, ‘6’lı ittifaka laf söyleyenler kendi ittifaklarına baksın. 6 Siyasi Parti Genel Başkanının bir arada olduğu ittifak Türkiye’nin kurtuluşu için oluşturuldu’ dedi.  

‘TÜİK bile son 19 yılın en yüksek enflasyonunu açıklamak zorunda kalmıştır’

Gürel, açıklamalarının devamında, ‘Yüzyıllar boyunca bu toplarları paylaşanların torunları olan bizler 2 yıllık pandemi ve ekonomik sıkıntılarla boğuşmaktan yorgun düşmüş ve 2022 yılını umutla beklerken adeta hayallerimizin çalındığı karanlıkların egemen olduğu bir ortama sürüklendik. TÜİK’in bile son 19 yılın en yüksek enflasyonu açıkladığı asgari ücrete memura ve emekliye yapılan maaş zamlarının daha cebimize girmeden yok olduğu küçük esnafın ayakta kalmak için çaba. Gösterdiği, işçinin alın terinin yere damladan buhar olduğu ve ülkenin kötü yönetildiği bir ortamda adeta bıçağın kemiğe dayandığı noktayı geçmiş bulunmaktayız’ diye konuştu.

‘6 Siyasi Parti’nin kurduğu ittifakın dağılacağını hayal edenler hayal kırıklığına uğrayacak’

Başkan Gürel son olarak, ‘Her güne umutla başlamak istememize rağmen he rşeye zammın peş peşe gelmesi bizleri yarınlarımıza karşı umutsuz bir hale getirmektedir. Bu umudu yeşertecek olan millet ittifakı olarak bu göreve talibiz. Bazılarının hayal kurduğu gibi 6 benzemez bir araya gelmemiştir. Aksine ülkesini, vatanını, milletini ve bayrağını gerçekten seven düşünen 6 siyasi parti lideri bir araya gelmiştir. Onlar istediği kadar bu 6 siyasi partinin birlikteliğinin dağılacağını hayal etseler de aksine ‘Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır’ düşünceyle birbirlerine kenetlenmiş durumdadır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.