DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Darıca Gençlerbirliği kader maçını kazandı LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ

TFF 3. Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Kalecik FK takımı ile kader maçında karşılaştı. Temsilcimiz rakibini Fatih ve Sercan’ın attığı gollerle 2-1 mağlup ederek, 3.ligde kalmayı garantiledi.

İlk yarıyı 1-0 önde kapattık

3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve bu sezon gösterdiği kötü performans ile BAL ligine düşme tehlikesi atlatan Darıca Gençlerbirliği ligin son haftasında sahasında Kalecik FK ile karşılaştı. Galibiyet dışında tüm sonuçlarda bir alt lige düşecek olan bu zorlu karşılaşma seyircisiz oynandı. Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği kader maçına çok iyi başladı. Karşılaşmanın 26. dakikada Fatih’in golüyle maçta 1-0 öne geçen temsilcimiz ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı. 

Gelecek sezonda 3. Ligde mücadele edecek

İkinci yarıya daha kontrollü bir oyunla başlayan Darıca savunmada başarılı olurken, rakip kalede gol pozisyonlarına girdi. Darıca Gençlerbirliği dakikalar 78’i gösterirken de Sercan ile farkı 2’ye çıkarttı 2-0. Bu golle Temsilcimiz tam rahatladığını düşünürken, 80. Dakikada Yaşar’ın golüne engel olamadı ve mücadele skor 2-1’e geldi.  Son dakikalarda stres yaşayan temsilcimiz maçı bu skorla tamamladı ve önümüzdeki sezonda 3. Ligde mücadele etme hakkı kazandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.