DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’ndan örnek proje KİTAP FESTİVALİ İLE ANLAMLI FARKINDALIK YARATILDI

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu’ndan örnek proje

KİTAP FESTİVALİ İLE ANLAMLI FARKINDALIK YARATILDI

Gölcük’ün en köklü ve başarılı okullarından Değirmendere Müfit Saner İlkokulu hazırladığı projeyle büyük takdir topladı. Kitap okuma alışkanlığının arttırılması ve bu konuda farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen 2. Kitap Festivaliyle Değirmendere Müfit Saner İlkokulu başta İlçe Protokolü olmak üzere tüm katılımcılardan büyük takdir ve övgü aldı.

Gölcük’e yakışan Festivale yoğun katılım sağlandı

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 2. Kitap Festivalini büyük bir coşkuyla kutladı. Halkın büyük ilgi gösterdiği festivale çok sayıda davetli katılım sağladı. Festivale; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, Okul İdaresi, Öğretmenler, Veliler ve davetliler ile öğrenciler katılım sağladı.

Müdür Açıkgöz kitap okumanın önemine vurgu yaptı

Festival açılış konuşmasının Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz yaptı. Müdür Açıkgöz, konuşmasında kitap okumanın önemini vurgulayarak, gerçekleştirdikleri proje hakkında bilgi verdi.

Mert, ‘En samimi arkadaşlarımız kitaplardır’

Müdür Açıkgöz’ün ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, konuşmasında kitap okumanın alışkanlık hale getirilmesi gerektiğini ve kitapların da en samimi arkadaşlarımız olduğunu belirtti.

Sezer, ‘Projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’

Akabinde alkışlarla kürsüye gelen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı konuşmada, ‘Değirmendere Müfit Saner İlkokulumuzu gerçekleştirdiği bu değerli ve önemli proje için tebrik ediyorum. Okulumuz yaptığı kitap festivali ile önemli bir farkındalık oluşturmuştur. Bu önemli projeyi hayata geçiren değerli Okul Yönetimine, Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı edinmesi hayattaki en önemli gayelerden biri olmalı’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Yazarlı, Piyano resitali ile büyük beğeni topladı

Konuşmaların ardından program Zuhal Yazarlı’nın Piyano resitali ile devam etti. Yazarlı, başarılı performansı ile katılımcıların büyük beğenisini topladı. Piyano resitali sonrası Yazarlı, büyük alkış aldı.

Kitap stantları ziyaret edildi

Program Değirmendere Müfit Saner İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu gösterisi ile son buldu. Daha sonra katılımcılar ile birlikte kitap festivalinin kurdelesi kesilerek, kitap stantları ziyaret edildi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.